Diensten

Uw totaaloplossing voor schoonmaakservice!

Glasbewassing

Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand en ook voor de staat van het onderhoud ervan. Het is dus van groot belang dat de glasbewassing regelmatig goed en grondig gedaan wordt. Zo onderscheid Toorn Cleaning Services zich op dit gebied door kwaliteit en service te bieden.

Wij dragen er zorg voor dat bij elke wasbeurt het houtwerk, kozijnen en waterslagen grondig worden schoongemaakt. Graag bespreken we met u wat wenselijk is voor uw binnen- en buitenbeglazing. Daarnaast bekijken wij wat de veiligste methode en beste frequentie voor uw pand is.

Schoonmaakdiensten

Een schone werkomgeving stimuleert tot betere prestaties. Reden voor een toenemend aantal bedrijven en particulieren om ons daarvoor in te schakelen voor de meest uiteenlopende vormen van schoonmaak: reguliere schoonmaak, reiniging van de gevel, industriële reiniging, tapijtreiniging en nog meer. Bij ons zijn er geen beperkingen. Of het nu gaat om twee uur schoonmaak per week, meerdere uren per dag of een eenmalige klus bij bijvoorbeeld brandschade of waterschade. Als schoonmaakbedrijf staan wij altijd voor u klaar.

Telescoopbewassing

Door beperkingen met betrekking tot het gebruik van ladders wordt het Telewash systeem gebruikt. Het systeem maakt gebruik van osmose water. Ramen en gevels kunnen wij tot op een hoogte van 13 meter streeploos bewassen. Bij het glazenwassen met het Telewash systeem wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water (demi water). Dit is gewoon leidingwater waaruit (middels een eigen demineralisatie installatie) alle toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuiloplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep- en kleurloos op.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is niet alleen een kwestie van de buitenzijde van uw pand goed onderhouden. Het zorgt er ook voor dat uw pand zijn frisse, schone uitstraling behoudt. Een gevel die door mossen en algen is aangetast of met graffiti is beklad laat geen positieve eerste indruk achter bij uw bezoekers. Toorn Cleaning Services zorgt ervoor dat u met het aanzicht van uw gebouw direct uw visitekaartje afgeeft. Met onze gespecialiseerde technieken kunnen wij zelfs de hardnekkigste aanslag van uw gevel verwijderen. Uw gevel ziet er weer als nieuw uit als u kiest onze professionele reiniging onder hoge druk. Door deze manier van reinigen wordt alle vervuiling vakkundig verwijderd zonder dat het materiaal van uw buitenmuur wordt aangetast. Zorg voor een representatief uiterlijk van uw pand en kies Toorn Cleaning Services voor uw professionele gevelreiniging. Dan weet u zeker dat u een goede eerste indruk achterlaat.

Aluminium- en kunststofreiniging

Sinds jaar en dag zijn en worden vele bouwwerken voorzien van kunststof en/of metaal. Dit in de vorm van kozijnen, beplatingen, profielen, alsmede afwerking van dragers. Deze toegepaste materialen zijn in ons land onderhevig aan velerlei soorten invloeden, zoals: regen, zon, zout en wind. Door deze invloeden verweren en corroderen vele metalen (legeringen). Ook kunststoffen zijn onderhevig aan eerdergenoemde invloeden. Met name wat betreft de verwering kan deze de glansgraad, kleurechtheid en reinigbaarheid beinvloeden. In het algemeen kan men stellen dat conservering, bescherming en (regulier) onderhoud de levensduur van materialen verlengd en langer een estetisch verantwoord uiterlijk vertoond.

Glas ontweren

Het is enorm storend om tegen verweerde ramen te moeten kijken. U kunt zo vaak u wilt de ramen wassen maar de verwering zal nooit verdwijnen. Bij velen is het niet bekend dat er iets aan gedaan kan worden. Zo is ook bij velen niet bekend wat de oorzaak is van de verwering op het glas. Verweerde ramen worden vaak vervangen voor nieuw glas. Maar dat zijn hele dure oplossingen. En dat kan anders! Toorn Cleaning Services maakt het mogelijk om uw ramen weer als nieuw te maken. De verweerde laag ligt op uw raam en is niet ‘ingevreten’ zoals velen wellicht denken. Deze laag is met het juiste gereedschap en de juiste reinigingsmiddelen volledig te verwijderen.

Glas coating

Strepen op de ramen, corrosie, vuilaanslag en vingerafdrukken op al uw ramen. U kent deze situatie als geen ander. Wij van Toorn Cleaning Services hebben vakkundig een schoonmaak pakket samengesteld wat u minimaal een jaar lang verlost van vuile ramen. De nano deeltjes in onze schoonmaak artikelen zorgen ervoor dat het glas waterafstotend wordt en het vuil niet meer kan blijven zitten. Een regenbuitje of een emmer water en uw raam is weer blinkend schoon. Slechts 1x per jaar uw ramen wassen. Onze glas coating vormt een chemische en zeer diepe verbinding tussen de nanomoleculen van de coating en de glasmoleculen. Hiermee komt een ijzersterke en onzichtbare coating tot stand die glas water- en vuilafstotend maakt zonder de transparantie aan te tasten. De coating is 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar en rekent definitief af met schadelijke weersinvloeden. Na één behandeling hebben water en vuil een jaar lang geen grip meer op het glas. Dankzij het parelende effect van water op het glas, maakt de regen het glas schoon.

Zonnepanelen reiniging

Zonnepanelen dienen ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk licht de zonnecellen kan bereiken. Reflectie van het glas en onzuiverheden in het zonnepaneel zullen nadelige effecten hebben op het uiteindelijke vermogen van het zonnepaneel. Door atmosferische vervuiling kan het verlies oplopen tot 25% of soms meer. De opstelling en de locatie van uw zonnepanelen bepaalt de uiteindelijke effecten van vuil op het zonnepaneel. Vuil zal de levensduur van zonnepanelen tevens verkorten en het is dus van belang de panelen frequent door specialisten te laten reinigen.
 
 

Spinnenbestrijding

 
Toorn Cleaning Services is al jaren gespecialiseerd in het schoonhouden van woningen, bedrijfspanden, boten en caravans bij spinrag overlast. Het middel dat wordt gebruikt heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, RVS of rubber en is volkomen veilig op chroom, keramiek, porselein of emaillen. Ook is het absoluut niet schadelijk voor de gezondheid en veilig voor het milieu. Gegarandeerd minimaal 4 maanden geen last van spinnenrag!